Over Natasja

Beweging

Iets in gang zetten en naar een hoger plan tillen, uitdagingen ombuigen in kansen, sport gebruiken als middel, vanuit een helicopterview in- en uitzoomen: beweging creëren is het verhaal van mijn leven. Zo laad ik in samenspel met anderen elk project, evenement of training met de juiste energie.

Naast mijn werk ben ik maatschappelijk betrokken en zet ik me in als vrijwilliger. Zo ben ik onder andere bestuurslid van de Koninklijke Watersportverenging Sneek (KWS) en betrokken bij de organisatie van de Sneekweek. Hier ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de PR en Sponsoring.

Avontuur

Trektochten door Afrika brengen me terug naar de basis: beseffen waar het in de kern om draait, het grote geheel zien en tegelijk focus houden.

Dat helpt me als ondernemer om ook elk projectavontuur tot een goed einde te brengen. Reiservaringen inspireren tot vindingrijke oplossingen en tot het creëren van belevenissen die ertoe doen.

Kwaliteit

In de dynamiek van mijn vak heb ik geleerd te pieken op het juiste moment. Kwaliteit is voor mij een belofte die ik bij elke opdracht wil waarmaken. Dat doe ik door mijn creativiteit te richten op nieuwe perspectieven aan de horizon, maar tegelijk stevig te bouwen op mijn vakmanschap, ervaring en aanpakmentaliteit.

Meer weten?

Bel Natasja

06- 519 17 357

Stuur een mail

info@natasjakesteloo.nl