Events

(Sport) events

Van projectleider bij het publieksevent Hout-Vaert tot het organiseren van een personeelsfeest, jubileum, opening van een ijshal, congres, geven van een training over sponsoring en zakelijk leider bij een creatieve productie: door professionele regie creëer ik belevenissen die tot in de puntjes zijn verzorgd én verrassende impact hebben.

Het is mijn vak om elke etappe van een (sport)event te laden met passende energie. Het ontwikkelen van een concept vraagt immers een andere mindset dan de voorbereiding en uitvoering van zo’n belevenis. Of ik in dat proces nu één of alle fases regisseer – en of ik nu alleen of met een flexibel team werk – de essentie draait altijd om pieken op het juiste moment. Voor én achter de schermen.

25 jaar Friese Poort

ROC Friese Poort vierde in augustus 2019 haar 25-jarig jubileum. Dit vond plaats in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden. In Italiaanse sferen ging alle 1200 medewerkers ‘samen aan tafel’.

Vriesco, a House of Happiness

In 2019 bestond de ‘gordijnen leverancier’ Vriesco/a House of Happiness 100 jaar. Dit bijzondere moment werd uitbundig gevierd gedurende twee dagen. Dit met een reünie voor oud-medewerkers, een relatie-event, een openhuis en een personeelsfeest.

Als kers op de taart overhandigde Commissaris van de Koning, de heer Brok de directie en het team van Vriesco het predikaat Koninklijk. Natasja Kesteloo verzorgde de totale ontwikkeling en organisatie van de twee feestelijke dagen.

 

European Sports For all Games (ESFAG)

RIn 2018 gaven tientallen organisaties, honderden vrijwilligers en deelnemers en duizenden bezoekers de (traditionele) sport een podium tijdens de European Sports for all Games. Friesland verwelkomde 20 internationale teams met 50 traditionele sporten. Met elkaar zagen, voelden en beleefden we de passie van sport en bewegen.

ESFAG werd georganiseerd in het kader van LF2018, culturele hoofdstad van Europa.  Natasja Kesteloo was verantwoordelijk voor de grootse opening en afsluiting van dit event. Tevens was ze verantwoordelijk voor de organisatie en productie van het sportieve programma in de stad Sneek.

 

Hout-Vaert

 Hout-Vaert 2018 was een varend erfgoedtheater (publieksevent) tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018, culturele hoofdstad van Europa. Hout-Vaert vertelde het verhaal van de historie en de toekomst van hout.

De reis van het vlot, gemaakt van boomstammen, vergezeld door 80 historische volgschepen ging dwars door Friesland van Dokkum naar IJlst. Tijdens deze reis werd het om hout beleeft, kon men meevaren aan boord en waren er vele verrassende (hout) activiteiten op het land en water.

 

 

‘Het laatste Rondje’, afsluiting Ovatonde Joure

Een monsterklus! In al haar facetten! ‘maar’ 6 weken voorbereidingstijd, 6 uur voor opbouwmoment de ‘go’ en ruim 40.000 bezoekers.

In oktober 2017 werd er afscheid genomen van Nederlands laatste Ovatonde. Iedereen mocht voor het laatste de rotonde op. Rollend, sportend, fietsend, wandelend, verzin het maar. Het gebeuren werd afgesloten met een groots voorwerk. Natasja Kesteloo was projectleider van dit project.

 

Meer weten?

Bel Natasja

06- 519 17 357

Stuur een mail

info@natasjakesteloo.nl