Project management

Nieuwe paden ontdekken

Natasja Kesteloo kan uw projecten begeleiden van A tot Z.

U kunt mij inzetten als aanjager of kwartiermaker voor nieuwe concepten en projecten. Sectoren waarin ik veel actief ben zijn: sport, cultuur, sociaal domein, gezondheid & vitaliteit maar ook toerisme, mkb, duurzaamheid en natuur.

Op directie niveau denk ik vaak mee om nieuwe kansen en nieuwe paden te ontdekken voor ondernemingen. Die frisse blik kan waardevol zijn bij uitdagende en complexe projecten. Vanuit een ander perspectief gezien worden eventuele obstakels opeens minder hoog. 

Teamplayer

De top bereik je nooit alleen. Een belangrijk onderdeel in een project is het team.

Als ik een team aanstuurt levert ieder lid van het team zijn of haar aandeel in het geheel. Ieder met zijn/haar persoonsgebonden kwaliteiten, energie en uitdagingen. Aan mij is het vervolgens de taak om een dermate veilige en uitdagende werkomgeving te creëren waarbij de medewerkers zich prettig voelen en zo het beste uit zichzelf weten te halen. Voor complexere opdrachten functioneer ik als een verbindende factor die alle partijen resultaatgericht samenbrengt.

Grote hoogtes

Ik ben inzetbaar voor korte en langere periodes. Het aantal uren gaat altijd in overleg. Ik ben eventueel flexibel inzetbaar en daarmee  een prettige partner om uw project doelgericht te runnen.

Voor geheel nieuwe projecten kan ik complete concepten opzetten en in de markt zetten. Daarbij kan ik uw en mijn eigen netwerk inzetten. Mijn planmatig aanpak zorgt dat projecten binnen het beschikbare budget blijven.

Meer weten?

Bel Natasja

06- 519 17 357

Stuur een mail

info@natasjakesteloo.nl